• Головна
  • Про нас
  • Наша продукція
    • Наша продукція
    • Кав'яр на льоду
    • Охолоджена риба
    • Холодна кімната
    • Копчена риба
    • Бочкова солона риба
    • Гастрономія
  • SEAFOOD BAR
    • SEAFOOD BAR
    • Бутерброди
    • Закуски
    • Суп
    • Суші
    • Гриль
    • Соуси
  • ЦІНИ
    • Магазин "Позняки"
    • Магазин "ЦУМ"
    • Магазин "Скаймол"
  • Блог
  • Контакти
    • Доставка

Довідка: +380 (67) 219 77 47

Language: English

VI ER EKSPERTER PÅ FISK

Egersund Seafood
Egersund Seafood
  • Головна
  • Про нас
  • Наша продукція
    • Кав'яр на льоду
    • Охолоджена риба
    • Холодна кімната
    • Копчена риба
    • Бочкова солона риба
    • Гастрономія
  • SEAFOOD BAR
    • Бутерброди
    • Закуски
    • Суп
    • Суші
    • Гриль
    • Соуси
  • ЦІНИ
    • Магазин "Позняки"
    • Магазин "ЦУМ"
    • Магазин "Скаймол"
  • Блог
  • Контакти
    • Доставка

грудень 19, 2015

"Лютефіск" відправляє людину в нокаут!

У цей день, 19 грудня відзначається день норвезької національної різдвяної страви "Лютефіск" (Lutefiskens dag).

Це приклад їжі, смак якої ні на що не схожий, але при цьому викликає настільки сильні емоції, що буквально відправляє людину в нокаут!

Сушена тріска лежить в лужному розчині три доби, після чого стає м'якою і ніжною. Потім її на пару днів вимочують в проточній воді, а після готовий продукт варять або запікають у духовці. Любителі лютефіска стали героями численних жартів з боку скептиків, які порівнюють його з чим завгодно, від щурячої отрути до зброї масового ураження))

Це приклад їжі, смак якої ні на що не схожий, але при цьому викликає настільки сильні емоції, що буквально відправляє людину в нокаут!

© 2018 ТОВ "МАГАЗИН ЕГЕРЗУНД". САЙТ РОЗРОБЛЕНИЙ ТА ПІДТРИМУЄТЬСЯ   Intelsea.com